(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
yanie.pelangi_shoppe. Siapa peminat setia aurawhite? 🙆 Banyak-banyak kolagen aurawhite, man

Siapa peminat setia aurawhite? 🙆 Banyak-banyak kolagen aurawhite, mana satu jadi supplement yang awak suka dan amalkan sampai sekarang? Nak cantik dan kulit bersih, bukan boleh ambil masa satu dua hari tau. Berbulan. Barulah nampak hasilnya. Yang penting kena usaha amalkan setiap hari dan minumlah air masak atau suam yang secukupnya. . Aurawhite antara peneraju kolagen number satu dari malaysia yang ramai repeat order. Ini antara produk malaysia yang sis suka jual sebab dah terlalu ramai cust beli dan repeat sebab hasilnya memang best. . Mana satu aurawhite pilihan hati awak? 💃 _____________________ #aurawhitebeauty #aurawhitecollagen #aurawhite #bestseller #highlyrecomended #sayajual #produkcollagenmalaysia #sayajualprodukoriginal #cinderalla #likeforlike #like4like #trustedseller #originalproduk #goshopmalaysia #bazaarpaknil #jomcantik #happyshopping #kedaimurahmalaysia #instaniaga #cintabukankristal #cintatiadaganti #pipimerah

Share 11 0

hands down the best dinner I ever had in my life

Share 21 5
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

#postyogaglow the biggest deal for me in taking a yoga class is to T R U S T.. to trust the words, the timing, the rhythm, the wisdom, the knowledge and the energy of somebody else. it's 10 years now since I took my first yoga class and I always got stuck to routine sequences like bikram and ashtanga which was a total necessity for me.. but for now my yoga path is going in a different way and I am beyond grateful that I found @yoga_loft_innsbruck 💙taking a vinyasa class is a quite big deal for a control freak like me that wants to see results as soon as possible.. to trust the words of somebody else and literally not knowing what's going to happen during the next 90 minutes is driving me nuts but at the same time it gives me a huge energy boost turning of my monkey brain.. I feel like after all these years I start to let go.. And finally trust myself and others. On and off the mat 💙 Peter is an amazing and very dedicated yoga teacher if you are in Innsbruck or Tyrol you should definitely go and take one of his classes or his retreats #highlyrecomended 💙 and now enough yoga & self-love blabla, have an amazing evening 💙 #yogaeverydamnday #yoga #vinyassaflow #jivamukti #innsbruck #placetobe

Share 114 5
jadhmede. It's my life and personal philosophy - to never be defined by limits o

It's my life and personal philosophy - to never be defined by limits other people place on us and bend those MF'N boundaries #ColdBlack #RentDue #LetTheBlowFlow #GymMotivation #GymInspiration #BeastModeOn #HighlyRecomended #Intense #Nasty #Extreme #Hardcore #Unapologetic #HungrySpirit #ScreamingSoul #ForeverVictory #MotionBeast

Share 30 0
yanie.pelangi_shoppe. Jangan ditanya mana satu paling the best antara dua ni 😂 Sebab dua-du

Jangan ditanya mana satu paling the best antara dua ni 😂 Sebab dua-dua memang double best. Setiap satunya ada function yang tersendiri ya. Ada kelebihan memasing. Sesetengah orang sesuai dengan lazel pure. Ada pulak yang okey dengan frozen collagen. Yang penting mesti cuba dulu. Kalau tak cuba macam mana kita nak tahu okey atau tidak dengan kita..kan? . Nak lagi best, try terus set kombo dedua ni. Lagi jimat, lagi berbaloi..postage pun sekali jalan ja. Ni dah dekat nak raya, jom sesama kita #misigebusebelumraya kompem jadi uolss kalau korang betul-betul konsisten amalkan. . HARGA TERMASUK POSTAGE : RM110 (SM) | RM120 (SS) . Klik link whatsapp kat bio untuk terus shopping dengan sis ya 💃 _______________________ #kombowhitening #kapsulmutiara #whiteningpills #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukoriginal #produkthailandoriginal #bestseller #kombomurah #kombomeletop #comboputih #jomsihat #highlyrecomended #bajurayamurah #bajumurah #hargajimat #kombojimat #like4like #likeforlike #naturalbeauty #hariharigebu #babiesblink #satinskinz

Share 6 0
yanie.pelangi_shoppe. Kombo biru pink ni memang sekarang makin menjadi-jadi eh? Lajuuuuuu je

Kombo biru pink ni memang sekarang makin menjadi-jadi eh? Lajuuuuuu je..ramai je yang mula tertarik dengan kombo biru pink ni. Dua-dua dari thailand. But dont worry gaiss. Ofcoz disahkan halal, menggunakan bahan semulajadi, dapat kelulusan fda dan kilang bersih lulus gmp. . Kebaikan consume dua kombo ni : 1. Kulit mula terasa lembab, bersih dan anjal 2. Jerawat pun makin susut dan berkurangan 3. Wajah terasa muda, berseri dan bebas masalah penuaan 4. Kolagen dalam badan semakin bertambah 5. Rambut rasa lebih lembut dan tak mudah gugur 6. Makin lama makin terasa kulit semakin putih dari hari demi hari . Jom kita sama-sama #misigebusebelumraya confirm ok! Memang kalau awak rajin consume, raya tahun ni mesti berseri-seri hehe! . HARGA KOMBO TERMASUK POSTAGE : RM110 (SM) | RM120 (SS) . Klik je link whatsapp kat bio tu lelajus okeh 😚 _______________________ #kombowhitening #kapsulmutiara #whiteningpills #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukoriginal #produkthailandoriginal #bestseller #kombomurah #kombomeletop #comboputih #jomsihat #highlyrecomended #bajurayamurah #bajumurah #hargajimat #kombojimat #like4like #likeforlike #naturalbeauty #hariharigebu #babiesblink #satinskinz

Share 9 0

Before & After full head of Platinum Hair #highlyrecomended #Extensions #longhair #platinumhairextensions #freeconsultation Book Early!

Share 11 1
zesty.cookbook. Red sauce pasta from uncle's sip and bite❤

Ratings-4/5

Follow-@zesty

Red sauce pasta from uncle's sip and bite❤ Ratings-4/5 Follow-@zesty.cookbook Follow-@zesty.cookbook Follow-@zesty.cookbook Follow-@zesty.cookbook Follow-@zesty.cookbook foodoveloaded #foodblogger #foodisbae #foodography #foodislife #foodisfuel #foodaddict #lovedit #lovetravel #lovefood #pasta #cheesesauce #followme

Share 21 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

New place to play! We love Uptown Jungle! 🤩 The morning after our preview night, JJ asked if we could go back already! Always a good sign! 👍🏽 • • • He asked me to follow him... 🤷🏻‍♀️ How could I resist this cutie face?! 😍 He also said "Please"! 😂 🤸🏻‍♀️🏃🏻‍♂️🧗🏻‍♀️🤸🏻‍♂️🤾🏻‍♀️🧗🏻‍♂️ Do you like to play with your kids?! • • • 🚨 Opening Day 🚨 is THIS FRIDAY, April 19, 2019!!! ☆☆☆ #SaveTheDate ☆☆☆ 📍Uptown Jungle 27 South Stephanie St Henderson, NV • • • Located off the Stephanie exit from 215 fwy in Henderson - Super easy! I'd have to say, the volcano is the main attraction🌋, especially because there are so many ways to play: Climb up using the grips or rope, slide down the tube or down on the outside! Even at different ages with varied interests, there is so much to enjoy! Adults can follow their littles all the way thru too 🤦🏻‍♀️: Slides, crawl spaces, rock climbing towers, obstacle courses, trampolines, ziplines, you name it! Don't bother working out before, mamas - Follow your kiddos thru here and I know you'll feel the burn! (Did you see my story highlights 🥵) There's a snack bar and massage chairs as well as vending machines in the parents' lounge! Uptown Tots is a toddler room specifically for the littles with a mini volcano too! They also have several party rooms - You have got to check it out... Bring your friends! 👇🏽 How adorable is JJ's buddy?! He had a blast too! Tag your squad below 👇🏽 Thank you, Uptown Jungle & Welcome to Las Vegas!!! @uptownjunglehenderson #indoorplayground #uptownjunglelv #lasvegasmoms #lasvegaskids #locallasvegas #lasvegaslocals #playground #familytime #letsplay #slides #ziplines #familyfirst #kidlife #momlife #vegaskid #catchme #party #henderson #kids #hapa #thingstodo #highlyrecomended #kidtested #momapproved #fun #happy #lovemyson #BabyJadventures

Share 125 21
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});